- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Brambory zapečené s rajčatovým protlakem
Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme, česnek prolisujeme. Pekáč vymažeme tukem, vyskládáme do něj brambory, osolíme, opepříme, v mléce rozmícháme mouku, rajčatový...
víceBrněnský roštěnec
Maso z roštěnce naklepeme, nakrájíme na delší nudličky a na rozpáleném oleji smažíme asi 5 minut. Mrkev, celer a petržel nastrouháme nahrubo a přisypeme k masu. Přidáme ještě rozinky a na...
víceBroskve se zmzlinou
Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, rozřízneme napůl, vypeckujeme, půlky broskvi vložíme do misky, posypeme cukrem a zakapeme brandy. Jahodovou zmrzlinu necháme trochu změknout,...
víceBroskve s karamelem
Karamel vytvoříme tak, že na pánvi rozehřejeme cukr a jakmile začne hnědnout, přisypeme drcené mandle, promícháme a odstavíme. Necháme vychladnout, vložíme do hmoždíře a roztlučeme. Broskve...
víceBroskve s malinovým pyré
Broskve spaříme horkou vodou, rychle ochladíme studenou vodou, oloupeme, rozpůlíme, vyndáme pecky, broskve vložíme do misky, zasypeme cukrem a zakapeme brandy. Necháme odležet. Omyté maliny...
víceBroskve s piškoty
Polovinu piškotů dáme do misky, zalijeme likérem tak, aby byly dostatečně ponořené. Necháme nasáknout, hmotu rozdělíme na talířky. Broskve spaříme horkou vodu, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme...
víceBroskve s rybízovou marmeládou
Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet. Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele