- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- moucha
moucha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1136x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro moucha |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1136Pečená slepice na smetaně
Předem uvařenou slepici protkneme slaninou, nakrájenou na hranolky. Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli i kořenovou zeleninu osmahneme na másle, přidáme slepici a koření. Když je slepice do...
víceSmažená kapusta plněná sýrem
Kapustu rozebereme na listy, omyjeme a povaříme v osolené vodě. Scedíme, necháme okapat a žebra z listů vykrojíme. Do každého listu zabalíme plátek ementálu a závitky obalíme v hladké mouce,...
víceHříbky na víně
Očištěné hříbky nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme 3 lžícemi vody, vínem, osolíme a dusíme. Během dušení přidáme kečup, worcester a pepř...
vícePomazánka z telecího masa
Omyté maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí maso umeleme. Trošku masového vývaru zahustíme bramborovou moukou a přimícháme mleté maso. Pomazánku promícháme, osolíme a necháme...
víceRaci s rajčaty
Raky povaříme v osolené vodě asi 10 minut, vyjmeme je, očistíme a znovu vložíme do osolené vody s octem, 1 cibulí a pepřem. Vaříme ještě 20 minut. Potom necháme raky ve vývaru zchladnout. Na...
víceOmeleta Peisan
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme na plátky nakrájené brambory, sekanou petrželku a osmahneme dorůžova. Potom přidáme plátky podušených žampionů a hrášek. V hrnku...
víceKapustový nákyp
Očištěnou kapustu uvaříme do poloměkka. Máslo rozehřejeme, přidáme mouku, osmahneme, přilijeme mléko a povaříme na hustou kaši. Odstavíme z ohně a necháme částečně vychladnout. Do kaše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele