- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Závin s bramborovou náplní
Na vále smícháme mouku s rozdrobeným máslem, žloutkem, vodou a octem. Vypracujeme křehké těsto a necháme je asi 30 minut odpočinout. Příprava náplně: Uvařené, vychladlé brambory nastrouháme a...
víceZávin s krůtím masem a špenátem
Z hladké mouky, soli, oleje a 125 ml vody vypracujeme těsto. Necháme je v chladu odpočinout asi 2 hodiny. Čerstvý špenát omyjeme, podusíme na másle a okořeníme muškátem. Sýr nakrájíme na...
víceZávitky z platýze s rajčaty
Filety omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Oloupanou šalotku necháme zesklovatět na másle, přidáme nasekané bylinky a krátce osmahneme. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na...
víceZázvorky s ovesnými vločkami
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, rozdrobené máslo a na lžičce másla opražené, umleté ovesné vločky. Okořeníme lžičkou zázvoru, přidáme žloutky a citronovou šťávu a vypracujeme...
víceZelené máslo
Čerstvé máslo smícháme s prolisovanými, natvrdo uvařenými žloutky, osolíme a opepříme. Čerstvý špenát rozmačkáme v plátýnku a šťávu přidáme k máslu. Hotovou směs rozetřeme na pergamenový...
víceZelenina dušená s kuřecím masem
Očištěnou mrkev a kedlubny nakrájíme na plátky, fazolky několikrát překrojíme. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Opečeme je v kastrolu na oleji, přidáme připravenou zeleninu,...
víceZelenina dušená ve vlastní šťávě
Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na kostky a stejně nakrájenou ostatní zeleninu. Osolíme a vše dobře promícháme. Dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě a po chvíli mírně podlijeme...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele