- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Zeleninový řízek
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky a s trochou vody udusíme pod poklicí téměř doměkka. Potom zeleninu umeleme nebo rozkrájíme na drobno, přidáme sůl, vejce, mouku, strouhanku, pepř,...
víceZeleninový salát s bramborami
Olej promícháme s citronovou šťávou a se solí, přidáme jemně nakrájenou cibuli a necháme asi 30 minut uležet. Potom přidáme nakrájené uvařené brambory, oloupané okurky nakrájené na malé...
víceZelí s rýží a houbami
Očištěné zelí rozkrojíme na čtvrtky, zbavíme košťálu a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Vyjmeme a po okapání nasekáme na nudličky. Předem namočené houby chvíli povaříme. Propláchnutou...
víceZelná polévka s masovými knedlíčky
Žemli rozlámeme a zalijeme studenou vodou. K mletému masu přidáme vejce, sůl, vymačkanou žemli, koření a nasekanou nať. Vše dobře promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi...
víceZelné kotletky
Očištěné, na nudličky nakrájené zelí podusíme v kastrole se lžící oleje a trochou vody doměkka. Přisypeme krupici, cukr a zvolna povaříme 10-15 minut. Odstavíme z plotny a po částečném...
víceZelné závitky na smetaně
Zelné listy spaříme, rozložíme na vál, zbavíme žeber a částečně rozřízneme. Zlehka je naklepeme. Mleté maso smícháme s osmahnutou cibulkou a v mléce namočenými, vymačkanými žemlemi. Přidáme...
víceZelný salát
Hlávkové zelí očistíme, zbavíme košťálů, nakrájíme je na kostičky a ovaříme tak, aby zůstalo křupavé. Scedíme a přidáme nálev z vody, octa, soli, cukru, na plátky nakrájených žampionů, na...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele