- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Koroptví paštika
Očištěné a omyté koroptve protkneme proužky slaniny a osolíme. Na větší části másla zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme koroptve, okořeníme a dusíme doměkka. Měkké maso...
víceCikánský guláš
Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme na rajčatech a celeru. Měkké maso zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a šťávu ještě povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
víceRoštěnky na červeném víně s křenem
Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, po obvodu nařízneme. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové. Opečené roštěnky...
vícePlněný květák se sýrovou omáčkou
Omytý celý květák povaříme asi 10 minut v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat. Housku namočíme do vody, vymačkáme a vmícháme do mletého masa spolu s na jemno nakrájenou cibulí, vejcem,...
víceŠpenátové závitky s mletým masem
Velké špenátové listy (24 ks) omyjeme a osušíme. Mleté maso opečeme na pánvi na 2 lžících oleje, přidáme oloupané, na kostičky nakrájené šalotky a ještě chvíli opékáme. Vmícháme omytá, na...
vícePečené houbové hlavičky
Čerstvé, tvrdé hlavičky hub (nejlépe hřibů) očistíme, osolíme a urovnáme do pekáčku spodní stranou nahoru. Oloupaný česnek a omytou petrželku nasekáme. Na každou hlavičku vložíme trochu...
víceVepřové kotlety na víně
Omyté kotlety nařízneme na okrajích, maso do poloviny odřízneme od kosti, kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané žampiony nakrájíme na plátky, zakapeme citronovou šťávou a spolu se...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele