- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Slaný velikonoční svítek
Z mléka a krupice uvaříme kaši a osolíme ji. Vmícháme vejce a nadrobno nakrájené uzené maso, podle potřeby přisolíme, okořeníme nasekanou petrželkou. V pekáčku necháme rozpustit slaninu...
víceSlávky s rajčaty a chilli papričkou
V kastrole rozehřejeme olej s máslem a přidáme oloupanou, jemně nasekanou šalotku, mletou papriku, nasekaný řapíkatý celer, rozdrcený česnek a očištěnou, nasekanou chilli papričku. Zvolna...
víceSledi na paprice
Očištěné a omyté sledě osušíme, mírně osolíme a necháme v chladu odležet. Ryby obalíme v mouce a opečeme z obou stran na větší části nakrájené slaniny. Na zbylé slanině dozlatova osmahneme...
víceSleď na červeném víně
Očištěné sledě zbavené hřbetní kosti rozpůlíme, omyjeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Opečeme je po obou stranách na části másla v pekáči a vyjmeme. Ve výpeku opečeme oloupanou, na...
víceŠlehaná bábovka
Z bílků ušleháme tuhý sníh a střídavě do něj přidáváme cukr a žloutky jeden po druhém. Potom přisypáváme mouku smíchanou se Solamylem a vanilkovým cukrem a nakonec přidáme rozpuštěné máslo,...
víceŠlemová polévka rýžová
Na části másla osmahneme jemně nakrájenou cibuli a mrkev a zalijeme studeným vývarem. Přidáme opranou rýži, uvedeme do varu a vaříme úplně doměkka. Hotovou rýži prolisujeme, osolíme, opepříme...
víceSlepice v rajčatové šťávě s houbami
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme česnek utřený se solí, omyté čtvrtky slepice, namočené a překrájené houby, rajčatovou šťávu a vodu. Dusíme doměkka. Když je maso měkké,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele