- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Banskobystrické žemličky
Cukr se žloutky umícháme do pěny. Přidáme mleté mandle, citronovou kůru, zavařeninu a piškotové drobečky smíchané s práškem do pečiva. Vypracujeme tuhé těsto. Z těsta tvarujeme malé žemličky....
vícePortugalská rajčatová polévka
Omytá rajčata rozpůlíme, přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř a dusíme na másle. Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Hotovou polévku prolisujeme a naléváme na...
víceSmetanový krém s ananasem
Vychlazenou smetanu dobře ušleháme. Z bílků ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj vanilkový cukr a smícháme se šlehačkou. Žloutky s cukrem umícháme, přidáme rum, šlehačku, ananasový kompot a...
víceRajčata plněná játrovou pěnou
Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme játrovou paštiku a zlehka našleháme. Omytá rajčata nařízneme křížem, dílky rozevřeme a pomocí sáčku do nich nastříkáme připravenou pěnu. Naplněná rajčata...
víceKapr dušený na houbách
Omyté porce kapra osušíme, osolíme a obalíme v mouce. Maso opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle a vyjmeme. Na sádle od opékání osmahneme houby nakrájené na plátky, přidáme porce ryby,...
víceJablkové kuličky
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostky. Cukr zalijeme vodou a uvaříme hustý sirup. Přidáme jablka, povaříme a přimícháme hrozinky, mleté (30g) a nasekané (30g) ořechy, promícháme a odstavíme z...
víceTvarohové palačinky
V polovině mléka rozmícháme cukr, sůl, vejce, tvaroh a mouku. Vše dobře vypracujeme. Těsto dolijeme zbylým mlékem, zamícháme a necháme asi 30 minut odpočinout. Na rozehřátou a tukem vymazanou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele