- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Telecí játra v těstíčku
Omytá játra odblaníme, lehce naklepeme a nakrájíme na plátky silné asi 1cm. Do rozkvedlaných vajec přisypeme mouku, osolíme a zamícháme. V těstíčku obalíme plátky jater. Smažíme je v...
víceLedvinková polévka
Ledvinky nakrájíme na tenké plátky, několikrát omyjeme ve studené vodě a necháme okapat. Na rozpáleném oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, vložíme ledvinky a znovu osmahneme. Přidáme sůl...
vícePřírodní kotleta se žampiony
Omyté kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme a okořeníme. Maso obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. V kastrole na sádle osmahneme nakrájenou...
víceČokoládový krém s třešněmi
Mléko se solí, cukrem a vanilkovým luskem převaříme. Vanilku vyjmeme a do vařícího mléka vsypeme nastrouhanou čokoládu. Zvolna vaříme asi 30 minut. Do částečně vychladlé směsi zamícháme...
víceCitronové máslo
Změklé máslo utřeme se solí, pepřem, nasekanou petrželkou a citronovou šťávou. Necháme ztuhnout v chladničce. Před podáváním máslo nakrájíme na plátky a položíme je na porce pečeného nebo...
víceMáslo s vůní dálek
Změklé máslo utřeme se solí, pepřem, tlučeným novým kořením a papričkami. Nakonec vmícháme jemně nakrájenou cibuli. Z másla vytvarujeme váleček, zabalíme jej do fólie (nebo alobalu) a necháme...
víceŽampionová majonéza
Do majonézy vmícháme jemně nakrájené žampiony. Podle potřeby osolíme a dobře promícháme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele