- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Portugalský salát ze zelených paprik
Papriky omyjeme, osušíme a po všech stranách opečeme na grilu nebo v silně vyhřáté troubě, aby na slupce byly bublinky. Papriky prudce zchladíme pod studenou vodou a oloupeme. Rozpůlíme je,...
víceDušená kapusta s jablky a kmínem
Ve velké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, kmín a smažíme asi 5 minut. Potom do pánve přidáme očištěnou, košťálu zbavenou a na tenké proužky nakrájenou...
vícePikantní krůtí hamburgery
Omyté krůtí maso umeleme a v míse promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí, petrželkou, hořčicí, nasekaným česnekem, bílkem a strouhankou. Směs osolíme a opepříme. Z připravené masové...
víceKrevetové trojhránky se sezamem
Vyloupané, očištěné krevety a jarní cibulku nahrubo nakrájíme a v robotu zpracujeme na pastu. V míse pastu smícháme s nastrouhaným zázvorem, sójovou omáčkou, cukrem, sezamovým olejem a bílkem....
víceCrostini s uzeným lososem a pancettou
Bagetu nakrájíme na plátky, po obou stranách potřeme olejem a urovnáme na plech. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut, vyjmeme a necháme vychladnout. Pancettu nakrájenou na plátky vložíme na...
víceLososové rillettes
Máslo v míse rozetřeme dohladka, přidáme nadrobno nakrájeného uzeného lososa a maso vidličkou rozmačkáme. Vmícháme jogurt, citronovou šťávu, kůru, nakrájenou pažitku a vše dobře promícháme. ...
víceTřešně v krému
Omyté, vypeckované třešně vložíme do kastrolu, zasypeme cukrem a krátce podusíme. Potom přilijeme vodu rozmíchanou s 20g kukuřičné mouky a za stálého míchání necháme směs zhoustnout. Vlijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele