- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 14x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Čokoládová markýza
Chlebíčkovou formu o objemu 900ml vyložíme fólií. V kastrůlku rozehřejeme čokoládu, máslo, cukr a kakao za stálého míchání. Žloutky vyklepneme do misky a za stálého míchání k nim přilijeme...
víceMaková roláda
Příprava náplně: V mléce rozmícháme cukr, marmeládu a vše povaříme. Do vroucí směsi přidáme mletý mák, znovu chvíli povaříme a odstavíme z plotny. Žloutky s cukrem a horkou vodou mícháme do...
víceTerinka z červeného ovoce
V kastrole svaříme cukr se 450ml vody (asi 2 minuty). Po mírném vychladnutí vmícháme bezinkový sirup a citronovou šťávu. Želatinu vsypeme do misky s trochou teplé vody a necháme 2 minuty...
vícePikantní řízky ze svíčkové
Omyté maso nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, poprášíme mletou paprikou a opepříme. V pánvi na rozpáleném oleji (nebo sádle) maso zprudka opečeme po obou stranách. Potom řízky osolíme,...
víceJablečné pyré s řeckým jogurtem
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Jedno jablko ponecháme na ozdobu. Spolu s citronovou šťávou je dáme do kastrolu a promícháme. Přidáme jablečnou šťávu, cukr a pod...
víceOvoce v čokoládě
Čokoládu nalámeme na kousky a v horké vodní lázni za stálého míchání rozpustíme. Tenké lístky okolo plodu mochyně odtáhneme, jahody omyjeme a stopku na nich necháme. Ovoce podržíme za stopky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele