- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Francouzská pórková polévka
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme jemně nakrájenou cibuli, pórek, nasekanou celerovou nať a česnek. Pod pokličkou na mírném ohni za občasného zamíchání dusíme doměkka asi 15 minut. Přidáme...
víceZávitky s kozím sýrem a uzeným pstruhem
Kozí sýr smícháme s nasekaným kerblíkem a citronovou kůrou. Podle chuti osolíme a opepříme. Omyté a osušené papriky vložíme na plech a opečeme pod rozpáleným grilem v troubě. Sloupneme je,...
vícePlněné filé s chřestem
Chřest oloupeme a povaříme 12 minut v osolené vodě. Porce filé omyjeme, osušíme a vyřízneme do nich kapsu. Pokapeme citronovou šťávou a potřeme solí a pepřem. Nastrouhaný sýr smícháme s...
víceRůžičková kapusta s jablky
Omyté kapustičky křížem nakrojíme v košťálu a v osolené vodě je uvaříme téměř do měkka. Oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájíme na osminky, které ještě podélně rozkrojíme a zakapeme...
vícePanenské ražniči
Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na...
víceCuketový salát s jogurtem a koprem
Omyté cukety oloupeme a nastrouháme na hrubé nudličky. Přidáme jogurt, ocet, olej, cukr, omytý a nasekaný kopr, podle chuti pepř, sůl. Vše dobře promícháme. Salát podáváme vychlazený s pečivem.
víceKořeněné roštěnky s Nivou
Omyté a odblaněné maso nakrájíme na plátky, lehce je naklepeme a okraje nařízneme. Roštěnky poprášíme zázvorem a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Opečené roštěnky vyjmeme a do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele