- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Cuketové ragú
Omyté cukety nakrájíme na kolečka a několikrát překrojíme. Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme cukety a vše podusíme. Když jsou cukety částečně měkké, zaprášíme je moukou,...
víceCeler s citronem
Oloupaný celer nakrájíme na dvoucentimetrové kostky. V kastrolu rozpustíme máslo, vsypeme nakrájený celer, přidáme cukr, sůl a šťávu z citronu. Na mírném ohni dusíme doměkka bez podlévání...
víceSrnčí žebírka se žampiony
Z očištěného a omytého srnčího hřbetu nasekáme kotlety, částečně je odkostíme a mírně naklepeme. Zalijeme 2 lžícemi vína a olejem, přidáme koření a necháme do druhého dne v chladničce proležet...
víceDjulbastija
Z omyté telecí (nebo vepřové) kýty nakrájíme 4 silnější řízky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme po obou stranách. Potom řízky naskládáme na sebe a necháme stát v chladu asi 8 hodin. ...
víceDušená tykev se smetanou
Mladé tykve omyjeme a nakrájíme na kostičky, starší oloupeme. Osolíme je, okmínujeme, posypeme nasekanou petrželkou a pokapeme rozpuštěným máslem. Dobře promícháme. Směs urovnáme do pekáče a...
víceSójový nákyp s jablky
Jablka omyjeme a neoloupaná nastrouháme nahrubo do mísy. Přidáme obilné klíčky, olej, sójovou mouku smíchanou s práškem do pečiva, med, vejce, mléko, citronovou šťávu a kůru. Vše zpracujeme na...
víceRajčata plněná vejci a sýrem
Rajčata omyjeme a seřízneme z nich vršky. Dužinu vydlabeme lžičkou, vnitřky rajčat osolíme a opepříme. Do každého rajčete dáme kousek másla a trochu nastrouhaného sýru a urovnáme je do lžící...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele