- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Makový pudink
Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový cukr, hrubou mouku, mletý mák, skořici, hřebíček a vlažné máslo. Vše zlehka promícháme. Pudinkovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou,...
víceŠpagety s rajčaty a olivami
V míse smícháme omytá a rozpůlená rajčata, nasekaný česnek, nakrájenou čerstvou bazalku, olej. Podle chuti osolíme a opepříme. Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě. Ovčí sýr krájíme na...
víceVepřové řízky zapečené v arašídech a sýru
Omyté maso nakrájíme na řízky, osušíme a mírně naklepeme. Řízky opékáme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty po každé straně. Vyjmeme, osolíme, opepříme a urovnáme do zapékací mísy. ...
víceNákyp z kysaného zelí a těstovin
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Vodu po vaření uchováme. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na oleji, přisypeme mouku a...
víceBrusinková omáčka
Ve smetaně promícháme cukr, hořčici, worcester, pepř, citronovou šťávu a 3 lžíce brusinkového kompotu. Omáčku necháme v chladu odležet a před podáváním ji ozdobíme zbylými brusinkami.
víceBramborový nákyp s játry
Žloutky rozetřeme s polovinou sádla a přidáme uvařené, prolisované brambory, mléko, 15 g hrubé mouky a krupici. Směs osolíme, opepříme a vmícháme očištěná, rozetřená játra. Vše dobře...
víceZapékané filé "Napoli"
Porce filé omyjeme, nakrájíme na širší proužky, pokapeme octem a osolíme. Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka. Do olejem vymaštěného pekáčku ve vrstvách klademe kolečka...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele