- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Melounová marmeláda
Dužinu melounu zbavíme peciček a nadrobno ji nakrájíme. Promícháme s želírovacím cukrem, citronovou šťávou a nastrouhanou kůrou. Necháme stát asi 4 hodiny. Potom směs přivedeme k varu a...
víceKrůtí závitky s bramborami
Pórek a mrkev očistíme, nakrájíme na nudličky a podusíme na lžíci oleje. Vmícháme lžíci sirupu a necháme mírně zkaramelizovat. Omyté maso nakrájíme na řízky, pokapeme lžící sirupu a 2 lžícemi...
víceRajčatové rizoto s pampeliškou
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na 2 lžících másla. Přidáme rýži a za stálého míchání zlehka...
víceZapečené zelí se sýrovou omáčkou
Očištěné zelí na jemno nakrouháme. Oloupanou cibuli pokrájíme na kostičky, necháme zesklovatět na oleji. Po částech přidáme zelí a osmahneme, vmícháme nasekanou petrželku. Oloupané jablko...
víceTěstoviny se zelím a sýrovou omáčkou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme, necháme okapat. Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme a necháme zesklovatět na másle. Přilijeme smetanu, rozpustíme v ní Gorgonzolu a...
víceHovězí závitky plněné zelím
Omyté maso nakrájíme na plátky, potřeme hořčicí, obložíme vymačkaným kysaným zelím, zavineme a sepneme jehlou nebo párátky. Závitky zprudka opečeme po všech stranách na 2 lžících rozehřátého...
vícePlatýz pečený na slanině
Omyté a osušené platýze zakapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Na pánvi rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu a vyjmeme ji. Vložíme oloupanou, na kolečka nakrájenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele