- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Přírodní vepřová kotleta
Omyté kotlety osušíme, na okrajích nařízneme, naklepeme a osolíme. Maso obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji. Opečené kotlety potřeme máslem. Ihned...
víceČokoládovo - malinové řezy
Máslo utřeme s cukrem a se žloutky, přidáme změklou čokoládu a ještě krátce mícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a mouku. Těsto rozetřeme na vymaštěný a moukou...
víceNadýchaná bublanina
Do pevného sněhu ušlehaného z bílků zašleháme cukr. Zlehka vmícháme žloutky a mouku. Těsto rozetřeme do tukem vymazaného a moukou vysypaného pekáče. Na povrch poklademe ovoce prosypané moukou...
víceRýžový salát s vůní lesa
Uvařenou, vychladlou rýži promícháme s cukrem a omytými lesními jahodami (nebo ostružinami). Zlehka vmícháme pevně ušlehanou smetanu.
víceŘedkvičkový salát s řeřichou
Omyté, na plátky nakrájené ředkvičky zalijeme zálivkou z jogurtu, citronové šťávy a cukru. Přidáme nakrájené cibulky, nasekané lístky řeřichy, osolíme a vše promícháme.
víceVepřová žebírka na rožni
Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a do masa vetřeme pepř, tymián (nebo bazalku) a sůl. Žebírka rozdělíme na kusy a napichujeme je na rožeň. Pečeme asi 1 1/2hodiny dozlatova.
víceSmaženky z nudlí
Nudle uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme je a napěchujeme do misky do výše asi 4cm. Zatížíme prkénkem. Když nudle vychladnou, nakrájíme je na čtverce, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele