- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Augšpurské uzenky opékané
Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme. Na vyklenuté straně je nakrojíme na 2mm. Připravené špekáčky obalíme v mouce a po obou stranách je opečeme na rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s...
víceTelecí ledvina na grilu
Omyté ledvinky zbavíme částečně tuku, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Po obou stranách je obalíme ve strouhance a rychle opečeme na grilu. Podáváme s bylinkovým...
víceKoroptve s kořeněnou náplní
Mladé koroptve očistíme, vykucháme a kůži na prsou opatrně podebereme, aby vznikla kapsa. Roztlučeme koření, drobně nakrájíme cibuli, utřeme česnek a přidáme tymián a citronovou kůru. Vše...
víceZaječí hřbet pečený
Omytý hřbet odblaníme a hustě protkneme slaninou. Potřeme solí, pepřem, roztlučeným jalovcem a spolu s kořenovou zeleninou maso upečeme v troubě. Zbylou vypečenou šťávu zaprášíme moukou,...
víceVepřové kotlety po maďarsku
Omyté kotlety nařízneme na okrajích, lehce naklepeme, potřeme solí a pepřem a obalíme v mouce. Krátce je opečeme v horkém tuku. Na tuku od pečení osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme...
víceVepřové kotlety na kmínu
Omyté kotlety nařízneme na okrajích, lehce naklepeme, potřeme solí a česnekem a pomoučíme jednu stranu. Maso vložíme do rozpáleného oleje pomoučenou stranou, opečeme, obrátíme, posypeme...
víceŠunka dušená v červeném víně
Šunku z kýty (s kostí) vaříme asi 2 hodiny. Když začne měknout, odstraníme kůži s tukem. Šunku vložíme do hrnce, přidáme celé oloupané šalotky, kuličky vykrájené z očištěné mrkve a celeru, 2...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele