- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Omeleta se zeleninou a fazolkami
Očištěné papriky zbavené semen nakrájíme na nudličky, omyté a očištěné fazolky rozkrojíme na poloviny, omytou brokolici rozebereme na růžičky. Stonky oloupeme a pokrájíme na kolečka. ...
víceGrilovaná krůtí prsa plněná gorgonzolou
Krůtí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na řízky, do každého nařízneme kapsu. Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou, promícháme s nasekanou bazalkou a mletou paprikou. Směsí naplníme kapsy a...
víceSmažené bavorské koláčky
Do mouky smíchané se solí rozdrobíme máslo a přidáme žloutky, vejce, cukr a droždí rozmíchané v mléce. Vypracujeme těsto. Z těsta vyválíme plát asi 1/2cm silný a kulatou formičkou vykrajujeme...
víceFilé zapečené se zakysanou smetanou a hořčicí
Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a po obou stranách orestujeme v pánvi na rozpáleném másle. Porce urovnáme do olejem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s hořčicí...
víceFazolky zapečené s anglickou slaninou a koprem
Očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v malém množství vařící osolené vody je uvaříme téměř doměkka. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme nasekaný kopr, okapané fazolky a vše...
víceOmáčka krémová
Do hotového, hustého bešamelu přimícháme čerstvou smetanu a máslo. Omáčku podáváme k masům.
víceHermelínový krém
Sýr nadrobno nakrájíme a vložíme do mísy. Přidáme olej, lžíci octa, sýr rozmačkáme vidličkou a přimícháme tvaroh. Bílou cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a smícháme s tvarohem. Červenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele