- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Francouzský bramborový salát
Oloupané brambory vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou a vaříme asi 15 minut doměkka. Vodu slijeme, brambory nakrájíme na kousky a vsypeme do salátové mísy. K bramborám přidáme oloupanou,...
víceMrkvový salát julienne
Očištěnou mrkev nakrájíme na tenké nudličky a vsypeme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Potom zbylou vodu slijeme. V misce smícháme olej s vinným octem, rozdrceným...
víceRizoto s pórkem
Propláchnutou rýži uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, slijeme a necháme okapat. Očištěný pórek nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 2cm. Uvaříme je v mírně osolené vodě s trochou oleje a...
víceSlezský makový koláč
V míse smícháme hladkou mouku s práškem do pečiva. Přidáme cukr, vanilkovou tresť, vejce, změklé máslo a sůl. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody. Vypracujeme těsto a necháme chvíli...
víceUzená makrela zapečená s vejci
Očištěnou a omytou makrelu nadrobno nakrájíme, osolíme, opepříme a smícháme s ušlehanou smetanou. Čtyři zapékací misky vymažeme máslem a naplníme rybí směsí. Do každé misky rozklepneme vejce a...
víceTěstoviny s brokolicí zapečené pod sněhem
Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Očištěnou brokolici uvaříme v páře doměkka, vyjmeme a necháme částečně vychladnout. Těstoviny vsypeme do mísy a přidáme...
víceRizoto s pastinákem
Pastinák a celer očistíme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou kedlubnu nakrájíme na nudličky. V kastrole na rozpáleném másle osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli, přidáme kedlubnu, celer a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele