- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Kapr s olivami
Očištěného kapra naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce upečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme. Šťávu od pečení zahustíme moukou, umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vodou. Dobře...
víceČerstvé žampiony s bramborami
Očištěné žampiony nakrájíme na drobné plátky. V kastrole rozehřejeme olej a přidáme do něj brambory nakrájené na plátky, připravené houby a 3 lžíce teplé vody. Vše zamícháme. Zahříváme na...
víceŽampionové pyré
Očištěné žampiony prolisujeme sítem a vymačkáme z nich vodu přes čistý hadřík. Do kastrolu dáme rozehřát část másla, přidáme připravené houby, sůl, pepř, špetku muškátu a citronovou šťávu. Po...
víceHoubové kotlety
Očištěné houby jemně nakrájíme a podusíme na sádle. Žemle namočené do mléka vymačkáme, rozmělníme a smícháme s houbami. Přidáme vejce, sůl a dobře zamícháme. Ze směsi tvarujeme placičky v...
víceSlovenský velikonoční mazanec
Z vlažného mléka, lžičky cukru a droždí připravíme kvásek. Máslo utřeme s cukrem a se žloutky, přidáme vanilkový cukr, citronovou kůru, špetku soli, kvásek a zbylé vlažné mléko. Postupně...
víceChlebová polévka se špekáčky
Chléb nakrájíme na tenké plátky, zalijeme vodou a přidáme kmín, pepř, sůl a kostku bujónu. Vše povaříme. Oloupané špekáčky a cibuli drobně nakrájíme, orestujeme na oleji a přidáme do polévky...
víceStockholmský hovězí gratin s lososem
Očištěnou a odblaněnou svíčkovou nakrájíme na nudličky, osmažíme spolu s nasekanou cibulí na oleji, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Vše orestujeme a přidáme smetanu, hořčici a nasekaný...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele