- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Novoroční dort
Změklé máslo utřeme s cukrem a se žloutky. Přidáme nastrouhanou čokoládu, nastrouhané ořechy a mouku spolu s pevným sněhem ušlehaným z bílků. Těsto nalijeme do máslem vymazané a moukou...
víceAnanasový krém
Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny. Přidáme jemně nakrájený ananas a tolik šťávy z kompotu, aby krém byl hladký a jemný.
víceVanilková bublanina
Polohrubou a hladkou mouku smícháme s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva. Přidáme cukr, mléko s rozšlehanými vejci, rozhřáté, vychladlé máslo a umícháme řidší těsto. Těsto rozetřeme do...
víceZeleninový olej
Olej krátce zahřejeme a přidáme do něj na plátky nakrájenou petržel, celer, citronovou kůru, nové koření, snítku petrželky a lístky bazalky. Olej necháme několik dní rozležet v chladu.
víceOřechová majonéza
Ořechy rozdrtíme válečkem nebo je rozmixujeme. Česnek prolisujeme a spolu s ořechy vmícháme do majonézy. Přidáme citronovou šťávu, osolíme a podle potřeby zředíme trochou mléka (nebo smetany).
víceKvětákový knedlík
Žemle nakrájíme, zalijeme vlažným mlékem a necháme 5 minut vsáknout. Žemle vmícháme do uvařeného květáku, rozmačkaného na kaši. Přidáme máslo, žloutky, špetku muškátu, sůl a podle potřeby...
víceŠvédská veka
Veku (nebo bagetu) nakrájíme na plátky, ale nedokrojíme. Plátky potřeme změklým máslem smíchaným s pažitkou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Do zářezů vložíme vždy plátek sýru a šunky. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele