- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Housková nádivka
2/3 žemlí nakrájíme na plátky a navlhčíme mlékem. Zbylé žemle nastrouháme. Utřeme máslo se žloutky, přidáme vymačkané, prolisované žemle, sůl, koření, mandle a pevný sníh z bílků lehce...
víceJehněčí perkelt
Vykostěné, omyté plecko nakrájíme na kostky o váze asi 50g. Slaninu nakrájenou na kostičky sklovitě osmahneme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a krátce osmahneme. Dále přidáme rajčatový...
víceMáslové telecí řízky
Omyté a očištěné maso nakrájíme přes vlákno a dvakrát umeleme. Přidáme sůl, 2 lžíce mléka, nasekanou petrželku, 2 žloutky a lžíci hladké mouky. Vše dobře promícháme a spojíme. Na prkénku...
víceSkopová žebírka á la Nelson
Smícháme nasekanou cibuli, sardelovou pastu a jemně nasekanou petrželku. Omyté maso mírně naklepeme a osolíme. Na másle (nebo na oleji) je opékáme na každé straně asi 4 minuty. Potom žebírka...
víceDušené ovesné vločky
Vločky na 6 hodin namočíme a potom je v téže osolené vodě uvaříme. Přidáme k nim na másle zpěněnou cibuli a nasekanou petrželku. Vše vydusíme. Lžící vykrajujeme noky, vkládáme je do zapékací...
víceCeler zapékaný se sýrem
Očištěný celer nakrájíme na hranolky, zalijeme vývarem a uvaříme téměř doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji odvarem z celeru a mlékem, přisolíme a přidáme...
víceKarotka po polsku
Očištěné karotky překrojíme na špalíčky, malé ponecháme vcelku. V kastrole zahřejeme trochu vody (nebo vývaru), vložíme karotky a uvaříme je do poloměkka. Po okapání klademe na každou porci...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele