- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Steaky z lososa v bylinkové krustě
Vejce rozšleháme s provensálským kořením, solamylem a solí. Omyté, osušené a osolené steaky z lososa obalíme v připraveném těstíčku a usmažíme je na pánvi na oleji.
víceSekané řízky z vepřového bůčku
Maso jemně umeleme, osolíme a smícháme s mlékem. Necháme asi 30 minut odpočinout. Potom hmotu nabíráme naběračkou a tvoříme placičky, které obalujeme v mouce, vejci a ve strouhance. Smažíme v...
vícePolévka z podmáslí
Do vody dáme vařit kmín. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z kmínu a provaříme. Přidáme podmáslí, metličkou rozšleháme, přidáme vejce a chvilku prohřejeme. ...
víceZahradnické karbanátky
Ovesné vločky na chvíli namočíme do studené vody, zeleninovou směs uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Vločky a uvařenou zeleninu na jemno umeleme, promícháme s ostatními surovinami. Z...
víceTelecí na žampionech
Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vývarem a dusíme. K poloměkkému masu přidáme očištěné, nakrájené žampiony a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu procedíme...
vícePaprikový salát s česnekem
Oloupaný česnek jemně utřeme se solí, po kapkách přidáváme olej a třeme. Do směsi přidáme nasekanou petrželku a citronovou šťávu. Omyté papriky opečeme na plotýnce nebo nad plamenem a...
víceMáslo žampionové
Na malém množství másla podusíme očištěné, omyté a drobně nakrájené žampiony. Osolíme je a necháme vychladnout. Potom žampiony promícháme se zbylým změklým máslem, ztvarujeme do válečku a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele