- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Krém z lískových oříšků
Lískové oříšky nasucho opražíme, vymneme ze slupek a nastrouháme (4 oříšky ponecháme na ozdobu). Z mléka, pudinkového prášku, cukru a nastrouhaných oříšků uvaříme pudink. Po zchladnutí do něj...
víceBifteky s provensálským kořením
Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zpěníme na 2 lžících olivového oleje. Přidáme provensálské koření, očištěné, nadrobno nakrájené papriky a omytou, na kostičky nakrájenou cuketu....
víceDomácí chléb s ovesnými vločkami
Ovesné vločky zalijeme mlékem a necháme stát asi 1 hodinu. Droždí rozmícháme v troše vlažné vody. K vločkám postupně přidáváme mouku, sůl, droždí a rozpuštěné, vlahé máslo. Vypracujeme těsto...
víceBramborová kaše s celerem
Celer oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a mírně podlitý dusíme pod pokličkou doměkka. Brambory uvaříme na kaši, scedíme je a rozmělníme nebo prolisujeme. Přidáme prolisovaný celer, máslo...
víceStudená bylinková polévka
Bylinky omyjeme a po okapání jemně nasekáme. V míse rozšleháme jogurt s mlékem, přidáme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu. Salátovou okurku oloupeme a nahrubo nastrouháme. Spolu s...
víceOkurkový salát s kysanou smetanou a koprem
Omyté a oloupané okurky nakrájíme na tenká kolečka a upravíme je na 4 talířky. Smetanu rozmícháme se solí a čerstvým, jemně nasekaným koprem. Nalijeme ji na připravené okurky a podáváme.
víceHroznový salát s Gorgonzolou
Hroznové víno omyjeme a větší bobule rozpůlíme. Římský salát omyjeme, osušíme a natrháme na kusy, ořechy a pinie posekáme na jemno, Gorgonzolu krájíme na kostičky. Balsamico rozmícháme se...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele