- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Kořeněná kuřecí stehýnka se zeleninou
Do kastrolu vsypeme zeleninovou směs a okořeníme 1 lžící adžiky. Zeleninu poklademe plátky omytých, neoloupaných brambor. Osolíme, okořeníme oreganem a zalijeme olejem. Očištěná a omytá kuřecí...
víceLilek s rajčaty a bazalkou
Omyté lilky nakrájíme na plátky silné asi 1 cm, osolíme je a necháme 1 hodinu stát. Potom lilky opláchneme vodou, osušíme a po obou stranách usmažíme na pánvi na oleji (nebo je potřené olejem...
víceRizoto s hruškami a gorgonzolou
Omyté hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Pokapeme je citronovou šťávou a necháme chvíli stát. V kastrole rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět...
vícePlacičky s Mozzarellou a rajčaty
Veku navlhčíme vodou a vymačkáme. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. Mleté maso prohněteme s vekou, cibulí a vejcem. Osolíme, opepříme, okořeníme paprikou, dobře promícháme. Ze směsi...
víceZeleninová polévka se svítkem
Z mouky, vajec, špetky soli a trochy vody vypracujeme tuhé těsto. Necháme je přikryté asi hodinu odpočinout. Z těsta vyválíme na pomoučeném vále kola o velikosti pánve. V kastrůlku...
víceCuketové brambory s rozmarýnem
Nové brambory dobře omyjeme a vaříme asi 15 minut do poloměkka. Omytou cuketu nakrájíme na 16 tenkých plátků, potřeme dvěma lžícemi olivového oleje, osolíme, opepříme a posypeme lžící...
víceKapr na rylský způsob
Očištěné a omyté porce kapra osolíme a poprášíme moukou. Oloupané žampiony nadrobno nasekáme a smícháme s očištěnou, nadrobno nakrájenou paprikou, vejci, hladkou moukou a solí. V připraveném...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele