- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Zelný salát s křenem
Hlávky zelí očistíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na drobné nudličky. Zelí přelijeme vařící vodou a necháme okapat. Potom k zelí přidáme omytou a jemně nastrouhanou mrkev, vše prosolíme a...
víceŽemlové knedlíky
Zatvrdlé žemle nakrájíme na kostičky a necháme je trochu oschnout. Asi 1 hodinu před vařením je polijeme mlékem s rozkvedlanými vejci a solí a lehce zamícháme. Nakonec přidáme hrubou mouku. Z...
víceŽemlovka Brunch
V míse rozšleháme vejce s mlékem (nebo smetanou) a cukrem. Přidáme na kousky rozlámaný toastový chléb, vše promícháme. Do pekáčku nalijeme rozpuštěné máslo, přidáme připravenou směs, na...
víceŽemlovka s revení
Očištěnou a omytou reveň nakrájíme na menší kousky a orestujeme na části másla s cukrem. Rohlíky nakrájíme na kolečka, krátce namočíme do mléka s rozšlehanými žloutky a urovnáme do máslem...
víceZlatý koktejl
Citronovou šťávu, žloutek, cukr, whisky a led dáme do šejkru a důkladně protřeseme. Koktejl přecedíme do sklenky a doplníme perlivou vodou. Ihned podáváme.
víceŽloutkové koláče
V míse rozmícháme žloutky se smetanou, rozpuštěným vlažným máslem, rozdrobeným droždím, cukrem, citronovou kůrou a solí. Přisypeme hrubou mouku a vypracujeme těsto. Zabalíme je do čisté utěrky...
víceZmrazený tvarohový krém
Do mísy rozklepneme vejce, přidáme cukr a třeme do pěny. Potom po lžičkách přidáváme vlažné mléko. Směs vložíme do kastrolu a na plotně prohříváme do zhoustnutí - nesmíme vařit. Kastrol...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele