- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Smetanové lístečky
Na pracovní ploše smícháme mouku, žloutky, rum, smetanu a prášek do pečiva. Vypracujeme těsto a rozválíme je na tenký plát. Vložíme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme ve středně...
víceJablková kaše s krupicí
Oloupaná, na kostky nakrájená jablka podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka. Potom přidáme cukr, skořici, citronovou kůru a krupici. Vše dusíme, dokud krupice nerozpuká. Hotovou kaši...
vícePizza z kampánie
Trochu mouky prosijeme, uprostřed vyhloubíme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Smícháme se 125 ml vody, trochou mouky a necháme 15 minut kynout. Potom přidáme špetku soli, 6 lžic oleje, zbylou...
víceSmažená krůtí prsa
Krůtí prsa omyjeme a šikmými řezy přes vlákno je nakrájíme na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Maso v horkém tuku...
víceTelecí pečeně na žampionech
Omyté a odblaněné maso osolíme a vložíme na nakrájenou, na másle osmahnutou cibuli. Necháme opéci, podlijeme vodou a přidáme očištěné, nakrájené žampiony a kmín. Nejdříve krátce podusíme a...
víceMarinované jehněčí kotlety
Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Smícháme ocet, víno, sůl, pepř a čerstvý nasekaný rozmarýn. Nakonec zašleháme olej. Kotlety vložíme do marinády a marinujeme asi 2 hodiny...
víceKrém z kuřecích jater
Očištěná a omytá kuřecí játra nakrájíme nadrobno, spolu s bobkovým listem a jalovcem je vložíme do mísy. Zalijeme vínem, necháme asi 2 hodiny marinovat. Oloupanou cibuli a mrkev najemno...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele