Recept

Telecí pečeně na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12480

Ingredience

50 g Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
750 g Telecí kýta
600 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 22 g
13% Sodík 259 mg
59% Bílkoviny 33 g

Telecí pečeně na žampionech postup přípravy receptu:

1

Omyté a odblaněné maso osolíme a vložíme na nakrájenou, na másle osmahnutou cibuli. Necháme opéci, podlijeme vodou a přidáme očištěné, nakrájené žampiony a kmín. Nejdříve krátce podusíme a potom dáme maso péci do trouby asi na 1 hodinu.

2

Během pečení poléváme maso vypečenou šťávou a podléváme vodou.

Poznámka

Místo žampionů můžeme použít hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept