- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 90Králík po provensálsku
V kastrole na rozehřátém oleji opékáme omyté porce králíka asi 10 minut. Maso vyjmeme a necháme okapat. Většinu tuku odlijeme. Do výpeku přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, oloupanou,...
víceČokoládové muffiny z podmáslí
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, kakaem a solí. Do směsi vmícháme cukr, čokoládové vločky a uprostřed vyhloubíme důlek. V jiné míse smícháme podmáslí, olej, vanilkovou tresť a vejce...
víceKřupavá pečená kachna
Koření smícháme se solí a ústřicovou omáčkou. Směsí potřeme omytou a osušenou kachnu na povrchu i uvnitř. Kachnu položíme do dřezu, přelijeme vroucí vodou a osušíme. Postup 5x zopakujeme. V...
víceSekaná s omáčkou ze zakysané smetany
V míse promícháme mleté maso s oloupanou, nasekanou cibulí, strouhankou, solí, pepřem, paprikou, hořčicí a nasekanou petrželkou. Vmícháme rozšlehané vejce a vše dobře propracujeme. Polovinu...
víceGrilované houby s kozím sýrem
Bagetu na šikmo nakrájíme na plátky silné asi 1 cm a po obou stranách je potřeme olejem. Urovnáme na plech a pečeme asi 10 minut ve středně vyhřáté troubě do křupava. Houbám odřízneme nožky a...
víceKachní prsa na chilli a pomerančích
Kůru z 1 pomeranče oloupeme a nakrájíme na proužky. Ze 2 pomerančů vymačkáme šťávu. Kůru i šťávu smícháme v kastrůlku s ostatními přísadami na omáčku a povaříme asi 12 minut do zhoustnutí. ...
víceBramborová pomazánka
Oloupané brambory uvaříme a necháme vychladnout. Do mixéru nalijeme olej, přidáme hořčici, cibuli a po částech brambory. Vše mixujeme na hladkou pomazánku. Nakonec přidáme máslo a ještě...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele