- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 21x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Vepřové kotlety plněné Nivou







Oloupané, na kostičky nakrájené jablko smícháme v misce s rozdrobeným sýrem, nasekanými ořechy a nasekanou jarní cibulkou. Očištěné a omyté kotlety nařízneme po obvodu až ke kosti, aby...
víceSkopový hřbet ve šťávě






V hrnci uvedeme k varu vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a pórkem. Do vroucí vody přidáme omyté maso a pod pokličkou vaříme asi...
víceKoláč s bramborami a sýrem






Na pracovní desce rozválíme listové těsto na kulatý plát o průměru asi 25cm a přendáme na plech. Oloupané brambory nakrájíme na velmi tenké plátky a urovnáme na těsto spirálovitě tak, aby se...
víceCarpaccio s roketou a Parmezánem






V misce rozšleháme nasekaný česnek, olej, sůl, pepř a citronovou šťávu vymačkanou z 1 1/2 citronu. Zálivku necháme 10-15 minut odležet. Omytou a osušenou roketu zbavenou stonků rozložíme na...
vícePečená hlavatka






Očištěnou a omytou hlavatku bez ploutví a hlavy osušíme, mírně osolíme a uvnitř i na povrchu potřeme máslem smíchaným se sardelovou pastou. Rybu vložíme do pekáče a pečeme ve středně vyhřáté...
víceThajské krabí koláčky






Očištěné a omyté krabí maso rozdělíme v míse vidličkou na vločky. Přidáme očištěné, nadrobno nakrájené fazolky, nasekanou chilli papričku, citronovou trávu, limetkovou kůru, rybí omáčku a...
víceRýžové timbaly






V kastrole na rozehřátém oleji zvolna smažíme očištěnou, nadrobno nakrájenou papriku a šalotku. Přidáme koriandr, římský kmín, sezam a restujeme 2 minuty. Do základu vmícháme propláchnutou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele