- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Kuře Marianne
Omyté kuře nakrájíme na kousky a opečeme na oleji ze všech stran dozlatova. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku, pažitku a česnek. Vše zaprášíme moukou a v kastrole natřásáme, aby...
víceTelecí filé s chřestem
Z omyté kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme je, osolíme, opepříme a na másle opečeme dozlatova. Opečené maso dáme na zapékací mísu, obložíme je chřestovými hlavičkami, plátky šunky a...
víceZapečené telecí ledvinky se žampiony
Očištěné a omyté ledvinky nakrájíme na plátky, spaříme ve vařící vodě, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje, orestujeme ledvinky, osolíme je a...
víceSendvič ze svíčkové
Z omyté a odblaněné svíčkové nakrájíme slabší řezy, osolíme je a opepříme. Maso opečeme na oleji spolu s plátky slaniny a plátky žampionů. Nasucho opečené chleby obložíme masem, které potřeme...
víceLiptovské zapečené brambory
Vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu spolu s nasekanou cibulí. Promícháme s bramborami, přidáme papriku, pepř, sůl a kmín. Vše...
víceBramborový gratin
Vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, přidáme nasekanou cibuli, sůl, pepř, utřený česnek a nasekanou petrželku. Vše promícháme a dáme do zapékací mísy. Rajčatový protlak smícháme...
víceGratinovaný chřest po vlámsku
Omytý chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Vložíme jej do máslem vymazané zapékací mísy. Připravíme omáčku z měkkého másla smíchaného se smetanou, estragonem, petrželkou a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele