- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Kapr se slaninou
Omytého kapra naporcujeme a uvaříme v osolené vodě. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a necháme na ní osmažit nastrouhanou cibuli. Přidáme špetku papriky a zalijeme rybím vývarem. ...
víceŠtika s máslem
Omytou štiku zbavíme ploutví, stočíme ji a svážeme nití nebo provázkem. Do kastrolu vložíme kousek cibule, bobkový list, pepř a sůl. Zalijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme připravenou...
víceHoubová pizza z listového těsta
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme. Vejce rozkvedláme ve smetaně, přidáme nastrouhaný sýr, špetku muškátu, sůl a pepř. Vše dobře zamícháme. Lístkové těsto vyválíme na kulatou...
víceOmeleta s tykví a žampiony
Očištěné žampiony nakrájíme na silnější plátky, tykev oloupeme a nakrájíme také na plátky. Vše osolíme a podusíme na oleji. Rozšlehaná vejce promícháme s mlékem a moukou, osolíme, opepříme a...
víceSlepice v žampionové omáčce
Slepici očistíme a naporcujeme. Maso vložíme do vařící osolené vody, přidáme zeleninu nakrájenou na kousky, cibuli a vše uvaříme doměkka. Ze 40g másla a z mouky připravíme světlou jíšku,...
víceHřibový salát
Na kousky nasekané uvařené makarony, nahrubo nakrájené kyselé hřiby, na kousky nakrájenou šunku a nasekanou petrželku osolíme, opepříme, pokapeme octem a mírně osladíme. Nakonec do salátu...
víceMíchaný houbový salát
Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Podusíme je v malém množství vody. Vychladlé hříbky přendáme do misky a promícháme s plátky natvrdo uvařených vajec,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele