- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Slepice dušená s hříbky
Očištěnou a omytou slepici naporcujeme, osolíme a opepříme. Vložíme do kastrolu a opečeme na másle. Vyjmeme a ve výpeku krátce osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kmín,...
víceSlepice pečená na slanině
Uvařenou slepici hustě protkneme na prsou slaninou a osolíme ji po obou stranách. Zbylou slaninu drobně nakrájíme, rozškvaříme, přidáme máslo a půlky slepice - nejdříve masitou stranou ke dnu...
víceSlepice v žampionové omáčce
Slepici očistíme a naporcujeme. Maso vložíme do vařící osolené vody, přidáme zeleninu nakrájenou na kousky, cibuli a vše uvaříme doměkka. Ze 40g másla a z mouky připravíme světlou jíšku,...
víceSlepované skořicové cukroví
Z mouky, másla, cukru, mletých oříšků a žloutku vypracujeme těsto. Necháme je asi 3 hodiny odpočinout. Z těsta vyválíme plát a tvořítkem vykrajujeme různé tvary. Polovinu potřeme vodou a...
víceSlovácký grog
Vodu s cukrem převaříme, přilijeme třešňový likér, slivovici a přidáme kolečko citronu. Vše společně jen prohřejeme. Horký grog nalijeme do sklenice a podáváme.
víceŠmakoun jako řízek
Šmakoun nakrájený na silnější plátky podélně rozkrojíme a potřeme oloupaným, rozdrceným česnekem a mletou paprikou. Řízky obalíme v hladké mouce a v bílku a zvolna osmažíme na pánvi na...
víceŠmakoun s hlívou ústřičnou
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji. Přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou hlívu ústřičnou, osolíme, opepříme a chvíli podusíme. Šmakounový plátek nakrájíme na...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele