- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Provensálské brambory
Omyté brambory uvaříme ve slupce a rozkrojíme je podélně na čtvrtky. Na pánvi prudce rozehřejeme olej a brambory opečeme dozlatova. Posypeme je oloupanými, nasekanými rajčaty, nasekanou...
víceSkopové řízky se smetanou
Omyté maso nakrájíme na řízky, kraje nařízneme a maso osolíme a na jedné straně poprášíme zázvorem. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a řízky na ní po obou stranách opečeme. Mírně...
víceFilé s rajčaty a cibulí
Omyté porce filé osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách je opečeme na másle. Na opečené filé navršíme na jemné kroužky nakrájenou cibuli, plátky oloupaných rajčat, pokapeme máslem a...
víceSalát z rybího filé
Omyté filé (např. z tresky) osolíme, pokapeme octem a pod pokličkou dusíme ve vlastní šťávě. Po vychladnutí filé rozebereme na kousky, přidáme omyté, nastrouhané jablko, nastrouhaný syrový...
víceKarotka Vichy
Mrkev očistíme, větší překrojíme na špalíčky a menší ponecháme vcelku. V kastrole ji zalijeme do roviny vodou, přidáme máslo, sůl a cukr. Vaříme na mírném ohni pod pokličkou, až se tekutina...
víceKvětákové krokety
Omytý květák rozebereme na růžice a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Vodu slijeme a na květák v kastrole nasypeme krupici. Vše rozmícháme vidličkou, aby se krupice spařila. Asi po 10...
víceŠvýcarské brambory
Zapékací mísu vymastíme polovinou másla. Uvařené brambory i vejce nakrájíme a do mísy klademe vrstvu brambor, osolíme, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Další vrstvu tvoří plátky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele