- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Salát ze slávek
Dobře omyté slávky necháme v páře otevřít, vyjmeme je z lastur a vsypeme do mísy. Ušleháme přecezenou vodu, ve které se slávky vařily (150 ml), olivový olej a citronovou šťávu. Směsí...
víceChilli páj
Z polohrubé mouky, sádla, vajec a špetky soli vypracujeme vláčné těsto a necháme je 1 hodinu odpočinout. Těstem vyložíme kulatou koláčovou formu, vložíme do horké trouby a krátce předpečeme. ...
víceAlsaský cibulový koláč
Z hladké mouky, vejce, másla, trochy studené vody a špetky soli vypracujeme vláčné těsto. Necháme asi 1 hodinu odpočinout. Slaninu nakrájenou na kostičky necháme zesklovatět na pánvi. Přidáme...
víceRybí marináda Chermoula
Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme na polotekutou pastu. Očištěné ryby urovnáme na velký talíř, střídavě hlavou a ocasem proti sobě, zalijeme je marinádou. Necháme 3-4 hodiny v...
víceRybářská omáčka s krabím masem
Krabí maso vyjmeme z konzervy, rozdrtíme v hmoždíři a vložíme do mísy. Za stálého šlehání postupně vmícháme hořčici, ocet a olej. Omáčku podáváme k teplým i studeným rybám a k mořským plodům.
víceTiramisu z mascarpone
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Mascarpone ochutíme trochou likéru a přimícháme do vyšlehané směsi. Piškoty krátce namáčíme do kávy s...
víceMarinované broskve
Omyté broskve rozpůlíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na čtvrtky. Smícháme šťávu z citronu a pomeranče a přidáme na kostičky nakrájenou kůru z obou plodů. Okořeníme nadrceným pepřem a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele