Recept

Rybí marináda Chermoula

  • Maroko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21967

Ingredience

1 polévková lžíce Kmín celý
1 ks Koriandr čerstvý
4 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
1 kávová lžička Sůl
3000 g Treska aljašská
100 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
0% Sacharidy 2 g
7% Tuky 5 g
15% Sodík 295 mg
96% Bílkoviny 54 g

Rybí marináda Chermoula postup přípravy receptu:

1

Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme na polotekutou pastu.

2

Očištěné ryby urovnáme na velký talíř, střídavě hlavou a ocasem proti sobě, zalijeme je marinádou. Necháme 3-4 hodiny v chladu.

Poznámka

Můžeme marinovat i jiné druhy mořských ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept