- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Treska s hranolky a tatarskou omáčkou
Připravíme si tatarskou omáčku - v míse smícháme majonézu, okurku, kapary, jarní cibulku a petrželku. Necháme v lednici vychladnout. Připravíme si těstíčko z mouky smíchané se solí, olejem a...
víceSmažený losos s mandlemi a zázvorem
Osolíme filety, opepříme, poprášíme moukou. Rozpálíme ve velké pánvi olej a 5 minut smažíme ryby z každé strany, dokud nebudou křupavé a zlatavé. Poté je vyndáme a udržujeme v teple. ...
víceThajské rybí špízy s okurkovým salátem
V míse smícháme na salát okurku s octem, chilli papričkou, cukrem, 4 lžícemi studené vody a šalotkou. Mísu zakryjeme a dáme do lednice. V elektrickém mixéru rozmixujeme koriandr a jarní...
víceFazolové lusky s dresinkem z vlašských ořechů
Fazolové lusky povaříme v pánvi cca 5-6 min doměkka. Mezitím v malé misce důkladně promícháme ořechový a olivový olej, ocet, hořčici a pepř. Fazolky scedíme, necháme okapat. Můžeme podávat...
víceSardinky plněné špenátem a piniovými oříšky
Na 220 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Odstraníme tupou stranou nože ve směru od ocasu šupiny. Odřízneme hlavu, sardinky podélně rozkrojíme a vykucháme. Rozevřeme je a položíme kůží dolů....
víceKrabí salát s hořčičným dresinkem
Do mísy se salátem a 2 lžícemi pažitky přilijeme dresink, který uděláme tak, že smícháme hořčici s octem a olejem a okořeníme. Vše promícháme. Salát s dresinkem rozdělíme do misek, navrch...
víceKoktejl s garnáty a avokádem
Smícháme v míse garnáty s kečupem, majonézou, přidáme cibulku, celer a okořeníme. Rozpůlíme avokáda, zbavíme pecky a oloupeme. Nakrájíme na kostičky dužinu, promícháme s citrónovou šťávou,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele