- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Mořský jazyk s krémovou okurkovou omáčkou
Okurku oloupeme, rozkrojíme podélně, zbavíme semínek a nakrájíme na tenké plátky. Dáme do cedníku, posypeme solí, promícháme a necháme hodinu uležet. Poté propláchneme a scedíme. V pánvi...
vícePravá čokoládová roláda
Na 180 stupňů předhřejeme troubu. Do mísy dáme žloutky a cukr a mícháme, dokud není směs krémová a hustá. Přimícháme čokoládu a mouku smíchanou s kakaovým práškem. Šleháme bílky, dokud se...
víceSalát z uzené makrely, pomerančů a čočky
30 minut vaříme ve velkém hrnci s vařící vodou čočku doměkka. Připravíme pomeranče, nařízneme svrchu i zespodu každý pomeranč. Slupku a bílou blanku odkrojíme a pomeranč rozdělíme na...
víceHorké čokoládové řezy s omáčkou z bílé čokolády
Troubu rozpálíme na 180 °C. Dno a strany čtvercového pekáčku vymažeme margarínem. V míse rozmícháme dohladka cukr a margarín, přidáme rozšlehané vejce, sirup, kakao a mouku a vytvoříme husté...
víceMandlové makrónky s bílou čokoládou
Troubu rozpálíme na 175 °C. Dva plechy hodně vymastíme. Marcipán spolu s cukrem a bílky rozmixujeme na hustou, hladkou hmotu. Pomocí lžíce rozdělíme jednotlivé makrónky na plech. Každou...
víceTmavá čokoládová zmrzlina
V pánvi přivedeme k varu mléko s cukrem, přidáme kakao a na kousky nalámanou čokoládu, odstavíme ze sporáku a mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme cca 20 min chladnout. Mezitím...
víceČokoládový creme brulée
Švestkový pudink nakrájíme na malé kostičky a ty rozdělíme do zapékacích formiček. Ve velké nerezové míse zahříváme ve vodní lázni smetanu s cukrem, dokud se všechen nerozpustí. Přidáme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele