- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Džem z čerstvých švestek
Zralé švestky důkladně omyjeme, rozkrojíme a odstraníme pecky. Polovinu jich vložíme do hrnce a za stálého míchání doměkka podusíme. Přisypeme cukr a dál vaříme, dokud se cukr nerozpustí. ...
víceSalát z brambor a sleďů
Omyté brambory necháme ve slupce vařit cca 20-25 minut. Mezitím propláchneme štěrbák, osušíme a nakrájíme na proužky. Jarní cibulky očistíme a nakrájíme na kroužky. Rajčata omyjeme, odstraníme...
víceKořeněné novozélandské sušenky
Připravíme si kořenící směs. Smícháme skořici, mletý kardamom, mletý hřebíček, sušený zázvor a perníkové koření. Poté vypracujeme hutné, pevné těsto. Prosejem mouku s kypřicím práškem,...
víceŠťáva z čerstvých malin
Maliny přebereme, očistíme a rozmačkáme. Přidáme cukr, promícháme a na 3 dny odložíme na chladném místě, aby pustily šťávu. Pěnu i dřen z povrchu sebereme, šťávu nalijeme na plátno a necháme...
víceSépie s paprikou a fazolovou omáčkou
Nejprve připravíme sépie. Z každé odřízneme těsně nad okem chapadélka, z těla vyjmeme průsvitný osten, stáhneme kůži, důkladně omyjeme a necháme osušit na papírové utěrce. Poté každou sépii...
víceBroskvové tyčinky s mandlemi a ořechy
Mandle a ořechy nasekáme nadrobno, sušené broskve nakrájíme. Med rozmícháme v trošce horké vody, přisypeme ořechy, mandle a broskve a mícháme do zhoustnutí. Nakonec přidáme špetku vanilky. ...
víceKakaový dort s hruškami a mandlemi
Troubu předehřejeme na 170C. Riccottu promícháme s cukrem, žloutky, moukou, kakaem, přidáme droždí a špetku soli. Poté do těsta opatrně vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Nakonec přidáme 6...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele