- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruda
ruda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 827x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 827Řecký pórkový koláč z listového těsta
V pánvičce rozehřejeme máslo, přidáme 8 vajec a usmažíme je. Stáhneme z ohně a necháme vychladnout. Anglickou slaninu nakrájíme na kousky a v pánvičce rozškvaříme. Přidáme na prstence...
víceŠunkové závitky z listového těsta
Dobře vychlazené listové těsto rozválíme na moukou posypaném vále. Potom z těsta rádýlkem vykrajujeme 10 x 6 cm obdélníky. Na každý obdélník položíme plátek šunky, na šunku plátek eidamu....
víceCroissanty z plundrového těsta
Do vlažného mléka přidáme droždí, lžičku cukru a lžičku polohrubé mouky. Odložíme na teplé místo a necháme vzejít kvásek. Prosátou polohrubou mouku rozdělíme na půl. Z jedné půlky mouky spolu...
víceNáplň ze švestek
Švestky očistíme, vypeckujeme a dáme do teflonové pánve. Přisypeme 60 g strouhanky a za stálého míchání spolu s vanilkovým cukrem nasucho osmahneme. Švestkovou náplň použijeme tak, že plát...
víceHroznová náplň
Hroznové víno očistíme, omyjeme a zbavíme zrníček. Sušenky nastrouháme na jemném struhadle. Cukr smícháme s vanilkovým cukrem. Hroznovou náplň použijeme do závinu, na koláče. Náplň...
víceKuličky z tatranek
Do misky vložíme na kousky nakrájenou změklou Heru, přisypeme moučkový a vanilkový cukr a spolu utřeme do pěny. Potom přidáme drobně rozdrcené tatranky, opět promícháme. Nakonec vsypeme 130 g...
víceRumové špalíčky
Do teflonové pánve dáme máslo, přidáme rumové pralinky. Za stálého míchání na mírném ohni máslo a pralinky rozpustíme. Přisypeme burisony a vše dohromady dobře promícháme. Směs ihned stáhneme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele