- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Jogurtový dresink s pomerančem
Z pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme ji v míse se smetanou a jorgurtem. Dochutíme solí a pepřem. Dresink je vhodný na zeleninové a těstovinové saláty.
víceSlazený rybízový mošt
Použijeme dobře zralý rybíz. Otrháme ze stopek, důkladně propláchneme studenou vodou a rozmačkáme. Mírně zahřejeme a ihned prolisujeme. Odložíme a necháme chvíli stát. Poté přecedíme přes...
víceEstragonová omáčka
Rozehřejeme olej a podusíme na něm nasekanou šalotku. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené rajče a ještě krátce podusíme. Poté přilijeme vývar, bílé víno a vermut, přimícháme nasekaný...
víceŠvestkový koláč s makronkovou drobenkou
Nejdřív smícháme mouku, krupici, kypřicí prášek a špetku soli. Poté do směsi přimícháme mleté mandle, cukr, vanilkový cukr, vejce, mléko a 3/4 másla. Troubu předehřejeme na 200C. Hluboký...
víceHovězí maso sterilované ve vlastní šťávě
Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme...
víceRavioly se smržovou smetanou
Sušené smrže necháme nabobtnat ve vlažné vodě. Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente. Mezitím rozpálíme máslo a orestujeme na něm nasekanou šalotku. Přidáme najemno nasekané žampiony a...
víceKompot z čerstvých bezinek
Bezinky důkladně omyjeme a odstraníme stopky. Bobule rozdělíme do čistých sklenic. V kastrolu rozmícháme ve vodě cukr, přidáme skořici a hřebíček. Povaříme a roztok necháme vychladnout....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele