- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Těstovinová omeleta s olivami
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Oloupané stroužky česneku prolisujeme. Brambory...
víceRyba zapečená na pórku
Rybí maso omyjeme, osušíme, rozkrájíme na plátky a pokapeme citronovou šťávou. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které osmažíme v pánvi na rozehřátém oleji. Potom ho...
víceBublanina s borůvkami
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme z nich tuhý sníh, do kterého přimícháme...
víceJihočeské bramborové placky
Brambory důkladně omyjeme a ve slupce uvaříme v dostatečném množství osolené vody. Vychladlé brambory oloupeme, najemno nastrouháme a v míse smícháme se škvarky, vajíčky, moukou a krupicí,...
víceMoravská kulajda
Brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na větší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Pažitku, petrželku a kopr opláchneme studenou vodou a okapané nasekáme najemno. V hrnci z másla a...
víceHovězí pečeně s houbami a jablky
Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso omyjeme, osušíme a prudce osmahneme ze všech stran ve velké pánvi na rozpáleném tuku. Potom k masu přisypeme nakrájenou cibuli a osmažíme ji...
víceKrkonošské kynuté knedlíky s borůvkami
V misce do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme lžičku krupicového cukru, promícháme a kvásek necháme pod utěrkou na teplém místě vzejít. Ve velké míse pak z mouky, vajíčka, špetky soli...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele