- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Treska s pomeranči a rukolou
Rukolu omyjeme, necháme okapat a rozdělíme na servírovací talíře. V misce z octa, pepře a soli smícháme marinádu, kterou rukolu na talířích pokapeme. Tresku omyjeme pod studenou vodou,...
vícePapriky plněné čočkou s rajčatovou omáčkou
Česnek oloupeme a prolisujeme. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky. Z paprik odřízneme horní část se stopkou, odstraníme z nich jádřince, omyjeme je a necháme okapat. Čerstvá rajčata...
víceSalát z fazolí a rostbífu
Fazolky vyloupeme z lusků a omyjeme v sítu pod studenou vodou. V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a fazolky v ní pod pokličkou 10 minut vaříme. Dýňová semínka nasekáme nahrubo. Cibuli...
víceKmínové brambory s pórkem
Brambory oškrábeme, omyjeme a osušené nakrájíme na jemné plátky. Pórek omyjeme, podélně nařízneme a nakrájíme i s natí na kolečka. V pánvi rozehřejeme tuk a brambory na něm 5 minut smažíme....
víceFazolová polévka s rajčatovým protlakem
Fazole scedíme, opláchneme pod studenou vodou a dáme vařit v hrnci s přiměřeným množství vody. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Petržel omyjeme a okapanou nakrájíme na kousky. V pánvi...
víceTreska vařená se zeleninou
Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronovu šťávou a necháme 15 minut v chladu uležet. Cibule oloupeme, jednu nakrájíme na plátky, druhou na jemno. Petrželku a pažitku omyjeme, necháme okapat,...
víceČočková polévka s houbami
Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Čočku důkladně propláchneme pod studenou vodou. Houby omyjeme a necháme okapat, pak oddělíme nožičky od...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele