- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Ananas ve vinném těstíčku
Připravíme těstíčko. V misce smícháme mouku s rozšlehaným vejcem, špetkou soli a vínem. Vymícháme hladké těsto. Ananas scedíme, necháme okapat, plátky rozpůlíme. Poté je obalíme v mouce a v...
víceZávin z taženého těsta
Na vál prosejeme mouku, sůl, žloutek, rozpuštěné sádlo, ocet a vlažnou vodu. Těsto zpracujeme dohladka, aby z těsta byla tvárná hmota. Necháme ji na válu, přikryjeme nahřátou mísou, kterou po...
víceGrog z čaje a vína
Čaj v konvici přelijeme vroucí vodou a necháme louhovat alespoň 3 minuty. V hrnci svaříme vodu s cukrem, v jiném hrnci svaříme víno se skořicí. Čaj a víno se skořicí přecedíme do cukrového...
víceSmažená játra s bylinkovým máslem
Petrželovou nať a bazalku jemně nasekáme, játra odblaníme, nařízneme na několika místech po obvodu a naklepeme. Na rozpáleném oleji játra po obou stranách osmažíme. Servírujeme osolené a...
víceKuřecí řízky v kukuřičných lupíncích
Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a z obou stran naklepeme. Poté řízky osolíme, poprášíme paprikou, obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných...
víceVepřová panenka s omáčkou z arašídového másla
Omytou a osušenou vepřovou panenku nakrájíme na 4 plátky a lehce naklepeme. Vyloupané arašídy rozmixujeme. Plátky masa namočíme v rozšlehaném vejci, osolíme, opepříme, obalíme v umixovaných...
víceŠpízy s olomouckými tvarůžky
Olomoucké tvarůžky rozpůlíme, cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka. Na jehly střídavě napichujeme sýr, cibuli a klobásu. Poté namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji. Těstíčko...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele