- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Pečený rostbíf s kořením a se zeleninou
Mouku smícháme se solí, hořčičným práškem, oreganem, tymiánem, bazalkou. Mrkev, kedlubnu, celer, kapustičky a brambory očistíme a nakrájíme na kousky. Víno smícháme s vodou a worcesterem. Maso...
víceKapr v kořeněné marinádě
Kapra vykucháme, očistíme a nakrájíme na 6 porcí. V širokém kastrole svaříme ve vodě ocet, sójovou omáčku, pepř, nové koření, bobkový list, hořčičná a celerová semínka, česnek, chilli...
víceRybí filé s žampiony pečené v alobalu
Rybí filé osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme. Díly alobalu potřeme máslem, položíme na ně rybí filé, poklademe plátky žampiónů, zasypeme sýrem a...
víceBílé zelí dušené v mléce
Zelí očistíme, odstraníme zvadlé a poškozené listy, rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme košťál a vložíme do vroucí vody. Vaříme zhruba pět minut. Zelí slijeme, prolijeme studenou vodou, necháme...
víceBílé zelí dušené se smetanou
Zelí očistíme, odstraníme zvadlé a poškozené listy, a nakrájíme na tenké nudličky. V hluboké pánvi rozpálíme sádlo, vsypeme zelí a cukr a na mírném plameni za stálého míchání smažíme, až zelí...
víceVařené bruselské kapustičky ve slaninové omáčce
Kapustičky zbavíme zvadlých a poškozených lístků, odkrojíme košťál, kapustičky vložíme do vroucí osolené vody a zhruba 10 minut vaříme. Poté kapustičky scedíme a necháme okapat. V mezičase...
víceStrouhané vařené brambory smažené
Brambory oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky, uvaříme do poloměkka a scedíme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Okapané brambory nahrubo nastrouháme a v míse smícháme se solí, pepřem a cibulí. Na velké...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele