- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Dušené drůbeží žaludky na žampionech
Žaludky očistíme, vykrájíme tvrdé části a rozpůlíme. V rendlíku na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme žaludky, sůl, pepř, papriku, kari koření, oregano a orestujeme. Poté je...
víceKuřecí řízky v kukuřičných lupíncích
Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a z obou stran naklepeme. Poté řízky osolíme, poprášíme paprikou, obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných...
víceŘízky z kuřecích stehýnek ve strouhance se sýrem
Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a z obou stran naklepeme. Poté řízky osolíme, obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance, do níž jsme zamíchali jemně strouhaný eidam....
víceNádivka z drůbežích jater
Veku nakrájíme na tenké plátky, přelijeme je mlékem a necháme vsáknout. Změklé máslo v míse utřeme se solí a žloutky, přidáme namočenou veku, očištěná a umletá drůbeží játra, strouhanku,...
víceVepřové řízky v bramborákovém těstu
Těsto na bramborák připravíme z oloupaných, omytých a nastrouhaných brambor, které vymačkáme přes cedník. Vmícháme do nich mouku, česnek utřený se špetkou soli, mléko, rozšlehané vejce a...
vícePórková náplň do pirohů se sýrem
Pórek překrojíme a poté nakrájíme na tenké plátky, v rendlíku na oleji osmažíme a s vodou dusíme. Poté vložíme do mísy, necháme zchladnout, přisypeme sladkou i pálivou papriku, sůl a...
víceSlaninové vdolečky
Ve dvou lžících vlažného mléka rozmícháme cukr a rozdrobené droždí. Necháme na teple vzejít kvásek. Žloutek rozmícháme ve zbylém vlažném mléce. Slaninu nakrájíme na kostičky, na pánvi...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele