- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Linecké berušky
Mouku, máslo, žloutky, polovinu cukru a nastrouhanou citrónovou kůru zpracujeme na těsto, dáme do chladu. Vyválíme plát 2 mm a vykrajujeme kolečka, nožem skoro překrojíme a na konci uděláme...
víceLetní kuře z jednoho hrnce
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kuřecí prsa a osmahneme z obou stran. Přilijeme vývar, menší brambory ve slupce a zelený pepř. Pod pokličkou vaříme asi půl hodiny, aby byly brambory i maso...
víceSalát s karamelizovanými cibulkami
Cibuli nakrájíme na tenké plátky, opékáme zvolna na polovině másla cca 12 minut. Přidáme cukr a polovinu červeného vinného octa, mícháme až šťáva zkaramelizuje, vyjmeme cibuli a na zbylém...
vícePikantní pánev z červených cibulí
Cibuli oloupeme a rozdělíme na dílky tak, aby držely u sebe. Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, česnek na plátky, chilli papričky, pokrájené najemno. Zvolna opékáme 5 minut, přilijeme víno...
víceZákladní pizza
Ve vlažné vodě, 375 ml, smícháme droždí a cukr. Necháme vykynout. Spojíme olej, sůl a mouku, uděláme důlek a vlijeme kvásek. Zpracujeme na hladké těsto, přikryjeme a necháme v teple min. 45...
víceTěstoviny s chřestem a mátovou omáčkou
V mixéru nasekáme mátové lístky, ricottu a parmazán, osolíme, opepříme. Vznikne hladká omáčka. Uvaříme těstoviny a v posledních třech minutách přidáme nakrájený chřest. Slité těstoviny a...
víceOpekaný sýr a křupavý salát
Smícháme ocet, med, dijonskou hořčici a trochu pepře, nesolíme, sýr je dost slaný. Sýr potřeme polovinou zálivky a dáme na plech s pečícím papírem nebo grilovací pánev. 0pékáme 5 minut,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele