- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Zapečené vepřové medajlonky s rajčaty
Každý plátek vepřového medailonku zabalíme do plátku slaniny, položíme vedle sebe do vymazané zapékací formy. Česnek nasekáme na jemno, smetanu a vývar zahřejeme v hrnci, přidáme protlak a...
víceZapečený květák s boloňskou omáčkou
Květák rozdělíme na nejmenší růžičky, v hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, květák 5 minut povaříme a scedíme. V rendlíku na rozehřátém oleji osmažíme cibuli nadrobno, přidáme nakrájené...
víceZapékaná ryba s brambory
Brambory dobře očistíme, ale neloupeme, nakrájíme je na 5 mm silné plátky. Uvaříme je v mírně osolené vodě téměř doměkka. Česnek oloupeme a prolisujeme. V menším hrnci rozpálíme máslo,...
víceZapékané žampióny
Cibuli oloupeme a nasekáme na jemno, česnek prolisujeme. Jarní cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Žampióny očistíme a pokrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibuli, 4...
víceZářivá paella s treskou
Do misky dáme šafrán a zalijeme ho horkou vodou. Do vroucí vody vložíme krevety a filety z tresky a povaříme 5 minut, potom obojí vyjmeme, pokrájíme na menší kousky a odložíme na později....
víceZávin bleskový
Mouku a pomazánkové máslo zpracujeme na těsto, které rozdělíme na dva díly. Z každé vyválíme placku, posypeme strouhankou, oloupanými na dílky nakrájenými jablky, posypeme cukrem, skořicí a...
víceZávin Esterházy
V míse smícháme mouku, vejce, škvarky, cukr, máslo, mléko a půl balíčku kypřicího prášku. Vypracujeme vláčné těsto, které rozválíme na centimetrový plát. Cukr a žloutky utřeme do pěny,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele