- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Flíčky na lívanečníku
Flíčky uvaříme podle návodu na obalu, propláchneme a necháme okapat. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy, přidáme vejce, sůl, kmín a pepř a nakonec scezené flíčky. Zakapeme...
víceVepřový perkelt s paprikou
Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na zaklad vložíme vepřové maso nakrájené na kostky, orestujeme, osolíme, přidáme protlak, podlijeme vodou a zakryté...
víceJagerské plátky
Z kýty nařežeme plátky, naklepeme, nasolíme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku vmícháme protlak, koření, podlijeme polovinou...
víceVepřové kotlety v zelí
Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, kmínem a prolisovaným česnekem, necháme zpěnit. Na tento základ vložíme naklepané a nasolené kotlety, opečeme z obou stran. Podlijeme...
víceBurgské kotlety na smetaně
Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a orestujeme. Na tento základ vložíme naklepané, nasolené a opepřené kotlety, podlijeme a zakryté...
víceKotlety bakony
Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, nasolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na sádle z obou stran. Mírně podlijeme a zakryté pozvolna dusíme. Mezitím na nakrájené...
víceTelecí plátky na paprice se smetanou
Na sádle osmahneme cibuli dorůžova, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Lehce podlijeme vodou a na tento základ vložíme telecí plátky, naklepané a nasolené. Zakryté pozvolna dusíme a podle...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele