- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Šlehačka s vanilkovou příchutí a likérem
Dobře vychlazenou smetanu vyšleháme el. metlou do husté pěny. Přidáme lžíci prosátého moučkového cukru, tresť a likér a ještě chvilku šleháme. (Šlehačka by měla minimálně zdvojnásobit objem)...
víceSmažená zelenina ve vínovém těstíčku
Nejdříve připravíme pikantní rajčatový salát: rajčata omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme a pokrájíme je na malé kostky. Zázvor oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Jarní...
víceJarní hrnec se smrži a olivami
Čerstvé smrže očistíme, omyjeme a osušíme. Nakládané černé olivy scedíme a necháme okapat. Jarní cibulku a česnek očistíme, cibulku pokrájíme na kroužky, česnek drobně posekáme. Chilli...
víceTortilla po španělsku
Očistíme česnek a cibuli. Česnek rozkrájíme ho na poloviny, cibuli pokrájíme na drobno, oloupané a omyté brambory krájíme na plátky V misce vyšleháme vejce se solí a pepřem, malou chilli...
víceKaštanový knedlík
Housky nebo žemle (asi den staré) nakrájíme na kostičky a dáme je do mísy. Přidáme 1 dl mléka, 1 žloutek, sůl, pepř, muškátový oříšek, mletý zázvor, nadrobno nasekané jedlé kaštany a...
víceStašská bramborová polévka
Sušené houby promyjeme v sítu pod studenou vodou, dáme do misky a zalijeme asi 2 dl vody. Necháme je namočené 15-20 minut. Očistíme a omyjeme mrkev, celer, petržel, kedlubnu, květák a cibuli....
víceSlepičí rýžovo-žitná polévka
Očištěný pórek omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka. V pánvi si rozehřejeme máslo a pórek zpěníme. Obilí a rýži dobře promyjeme a dáme vařit do vody společně. Vaříme přibližně 15 minut, pak...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele