- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Polévka se šťouchanými brambory a chlebem - skleněnka
Omytou petrželku a pažitku drobně pokrájíme a odložíme do misky. Dva krajíce chleba nakrájíme na kostky a v pánvi na rozpáleném oleji ho osmažíme dozlatova, rozdělíme ho do talířů. Očištěné a...
víceRajčata s fazolí a piniovými oříšky
Velká zralá keříčková rajčata omyjeme a osušíme. Ostrým nožem jim odřízneme vršky, odstraníme okolí stopek a vršky pokrájíme nadrobno. Rajčata pomocí lžíce vydlabeme a dužinu prolisujeme do...
víceDušené hovězí filé s hříbky
Malé hříbky očistíme, omyjeme a rozkrájíme na čtvrtky nebo poloviny podle velikosti. Slaninu nakrájíme na hranolky. Snítku celerové natě, petrželky a libečku omyjeme a svážeme. Cibuli oloupeme...
víceBramborové sladké kočičky
Omyté brambory uvaříme ve slupce den dopředu. Druhý den brambory oloupeme a na pomoučeném vále nastrouháme. Přidáme k nim hrubou mouku, sůl (1/2 lžičky) a 1 vajíčko. Vše promícháme pomocí...
víceOvocný koláč s višněmi
Ovoce - zralé višně omyjeme, vypeckujeme a smícháme se 170 g krupicového cukru a 2 lžícemi Maizeny. Připravíme těsto: do větší mísy dáme 280 g hladké mouky se špetkou soli. Změklé máslo ...
víceKachní polévka s ovesnými vločkami
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky. Očištěnou mrkev omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka. Očištěný pórek pokrájíme na tenká kolečka. V hrnci na rozpuštěném másle (2 lžíce)...
víceKrkonošský černý kuba
Velké kroupy dobře promyjeme, dáme do síta, promyjeme je horkou vodou a necháme odkapat. Odkapané kroupy dáme do hrnce na rozpálené sádlo (50g), zalijeme vodou, přidáme 1 lžičku soli, 1.5...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele